Disclaimer

Communicatienieuws is een zelfstandige uitgave van OMG, gevestigd op Zonnebaan 45, 3542 EB te Utrecht. OMG accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Communicatienieuws publiceert teksten en afbeeldingen die door Communicatienieuws of derden zijn aangeleverd. Communicatienieuws heeft het recht deze op ieder moment aan te passen of slechts onderdelen aan te passen of te verwijderen. Communicatienieuws is niet verplicht hierover een mededeling te doen.

De RSS feeds die op Communicatienieuws worden gepubliceerd zijn van websites en blogs van derden. Communicatienieuws oefent hier geen controle op uit en is niet aansprakelijk voor de informatie die van hen uit gepubliceerd wordt.

Communicatienieuws biedt de lezer de optie te reageren op artikelen, deze inhoud wordt vooraf beperkt gecontroleerd. Communicatienieuws is niet verantwoordelijk voor wat er geplaatst wordt, maar zal indien nodig ingrijpen. Klachten over gebruikersinhoud kunnen doorgegeven worden via het contactformulier.

Op de website van Communicatienieuws worden Twitter berichten weergegeven over verschillende onderwerpen. Deze berichten komen niet van Communicatienieuws zelf af en worden ook niet gecontroleerd. Communicatienieuws is niet verantwoordelijk voor de al dan niet onjuiste informatie in deze Tweets of kwetsende/schadelijke inhoud daarvan.

Alle inhoudelijke informatie en beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Communicatienieuws.

Geef jouw
reactie op twitter

Volg ons op twitter

Meld je aan voor de
gratis nieuwsbrief

Lees hier de mening van onze columnisten over online marketing…
Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie
SLUIT