Sanoma: NU.nl en Kieskeurig.nl transparant beschikbaar voor programmatic buying

door Redactie  |  17 Juli 2014    reacties  0 reacties  |  Reageer

Na Startpagina.nl, Viva.nl en NUsport.nl stelt Sanoma ook NU.nl en Kieskeurig.nl transparant beschikbaar voor programmatic buying via ADAPT

Sanoma is vorig jaar gestart met het aanbieden van specifieke titels via programmatic buying zoals Startpagina.nl en Viva.nl. Daar komen nu ook de bereikstitels NU.nl en Kieskeurig.nl bij. Deze mogelijkheid stelt klanten nog beter in staat getarget en op relevante omgevingen in te kopen via ADAPT.Tot op heden was een selectie van NU.nl gecombineerd beschikbaar, als channel in ADAPT. Vanaf nu is het ook mogelijk om specifieke katernen van NU.nl zoals Economie, Lifestyle en Sport in te kopen. Kieskeurig.nl is op dit moment als site in te kopen.

Het transparant beschikbaar stellen van deze titels is een belangrijke stap richting een volledig transparant Sanoma netwerk via programmatic buying. De nieuwe inkoopmogelijkheden op NU.nl en Kieskeurig.nl zijn beschikbaar voor zowel directe klanten als third parties.

Martijn Eindhoven, manager Yield & Advertising Sanoma: “We zijn continu bezig om het programmatic aanbod verder uit te breiden en hiermee aan de groeiende vraag vanuit de markt te voldoen. We verwachten eind van dit jaar alle titels in het Sanomanetwerk transparant aan te bieden in ADAPT.”

Over ADAPT

ADAPT is het programmatic trading platform voor het inkopen van advertenties op het kwaliteitsnetwerk van Sanoma, bekend van onder meer NU.nl, Startpagina.nl, Viva.nl, Kieskeurig.nl, Autoweek.nl, SBS, KPN Vandaag en Scholieren.com. Het programmatic trading platform van Sanoma is in Nederland en zelfs op Europees niveau uitzonderlijk. Door de verschillende productvormen is er voor elke adverteerder een geschikte manier van programmatic trading. Ook zonder de benodigde techniek is het mogelijk via ADAPT in te kopen.

Meer informatie

Voor meer informatie en prijzen, kijk op sanoma.nl voor de referrers en de productsheets van ADAPT-producten. 

www.sanoma.nl 

www.kieskeurig.nl 

www.nu.nl

Geef jouw
reactie op twitter

Volg ons op twitter

Meld je aan voor de
gratis nieuwsbrief

Lees hier de mening van onze columnisten over online marketing…
Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie
SLUIT