Novel ontwikkelt videoserie voor De Nieuwe Kerk

door Redactie  |  14 September 2017    reacties  0 reacties  |  Reageer

 

 

De Nieuwe Kerk Amsterdam presenteert dit najaar de nieuwe tentoonstelling We Have a Dream. Gandhi. King. Mandela. waarvoor millennialbureau Novel een serie bijzondere video’s ontwikkelde.

 

De tentoonstelling verbindt de drie wereldverbeteraars Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Novel sprak met onder meer Andrew Makkinga, Hanna Verboom en Ismail Ilgün over hun verhouding tot deze legendarische wereldverbeteraars en de actualiteit.

 

De tentoonstelling We Have a Dream. Gandhi. King. Mandela. onderzoekt hoe drie gewone mensen konden uitgroeien tot universele rolmodellen, mede dankzij hun strijd tegen rassendiscriminatie en sociale ongelijkheid.

 

In de videoserie rondom de tentoonstelling komen programmamaker Andrew Makkinga, hoogleraar Philomena Essed, filosofe Simone van Saarloos, actrice Hanna Verboom, activist Jeffrey Afriyie en vlogger Ismail Ilgün aan het woord.

 

Uit de video’s, die ook in de tentoonstelling te zien zijn, blijkt dat de boodschap van Gandhi, King en Mandela in de huidige tijd nog uiterst urgent is.

 

Novel was ook betrokken bij het tentoonstellingsconcept en leverde met de serie zowel een bijdrage aan de inhoud van de tentoonstelling als aan de campagne.

 

www.novelworks.nl

 


Geef jouw
reactie op twitter

Volg ons op twitter

Meld je aan voor de
gratis nieuwsbrief

Lees hier de mening van onze columnisten over online marketing…
Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie
SLUIT