Over Communicatienieuws

Communicatienieuws is dé nieuwssite voor marketing en media professionals met mooie interviews en pittige columns geschreven door prominente media lui. Geregistreerde bezoekers ontvangen wekelijks een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van communicatie, marketing en media.
Op de homepage kan jij in één overzicht al het belangrijkste nieuws binnen de online communicatie branche scannen:

• Zo staan er op Communicatienieuws.nl verschillende RSS feeds van de belangrijkste blogs in ons vakgebied. Ze worden ieder kwartier geüpdatet zodat jij meteen kunt zien welke artikelen zij geplaatst hebben. Door op een feed te klikken die jij interessant vindt, wordt je meteen doorgelinkt naar de desbetreffende website.
• Op de homepage vind je een live Twitterbox. Deze box toont steeds de Tweets die op dat moment binnenkomen over het hot topic binnen onze branche. Het topic wordt ieder kwartier aangepast zodat je altijd op de hoogte blijft en hierdoor lees je de meningen van anderen over dat onderwerp.
• Communicatienieuws plaatst zelf ook nieuwsberichten die voor de communicatiebranche van belang zijn.
• Naast al dat nieuws kan je onder de buttons ‘columns’ en ‘interviews' terecht voor artikelen van personen met een mening uit het vakgebied.

Bovendien kan je zelf een bijdrage leveren aan de discussie binnen de reclame en mediabranche. Neem deel aan de discussies op Linkedin of neem contact op via het formulier voor een eigen column of interview.

Geef jouw
reactie op twitter

Volg ons op twitter

Meld je aan voor de
gratis nieuwsbrief

Lees hier de mening van onze columnisten over online marketing…
Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie
SLUIT